Voetklachten in Enschede of Amersfoort?

Wist u dat er zoveel voetklachten zijn, dat het haast niet onvermijdelijk is dat een persoon eens in zijn leven ook een voetklacht ervaart.

Als we ook weten dat de voet bestaat uit  een complex gewricht, het bestaat namelijk uit 26 botten, 33 gewrichten, 19 spieren en pezen en 107 ligamenten.

Alle onderdelen moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat we kunnen lopen en bewegen.

Als we ook nog eens weten dat we gemiddeld in onze hele leven 100.000 kilometer lopen. Dat is meer dan twee maal de aarde rond. De aarde heeft een omtrek van 40.000 kilometer.

Dan beseffen we eigenlijk pas hoe belangrijk lopen is en dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Gelukkig kunt u terecht voor al uw voetklachten op onze locaties in Enschede of Amersfoort. Zo is uw deskundige podoloog nooit ver van u vandaan.

Bekijk ook onze handige hielspoor sokken als u meer comfort wilt ervaren.

podo behandelingen bij Podoplus
goed verzorgde voeten bij podoplus - voetklachten in enschede of amersfoort laten behandelen

De Podotherapeut behandeld onderstaande voetklachten:

  • standsafwijkingen aan voeten, tenen en nagels
  • brandende, prikkende, stekende, zeurende en/of pijnlijke voeten
  • huidproblemen zoals overmatig eelt en likdoorns
  • nagelproblemen zoals ingegroeide, verdikte, afgebroken, misvormde en pijnlijke nagels
  • overbelastingsklachten, drukplekken en wrijvingsplekken
  • vermoeidheidsklachten
  • specifieke voetproblemen bij diabetes mellitus, patiënten met vaatproblemen en reumatoïde artritis
  • pijn in enkels, knieën, heupen, rug en nek
  • een afwijkend looppatroon

Voetklachten laten behandelen in Enschede of Amersfoort

Bij PodoPlus begrijpen we hoe belangrijk het is om comfortabel en goed op uw voeten te kunnen staan en met een pijnvrije dag te starten en te kunnen bewegen waar u ook maar bent. Daarom staan onze ervaren podotherapeuten klaar om u te helpen bij het verlichten en behandelen van uw voetproblemen.

Of u nu last heeft van hielpijn, platvoeten, likdoorns, ingegroeide teennagels of andere voetklachten, ons team van deskundige podotherapeuten is volledig toegewijd aan het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften. We nemen de tijd om uw klachten te begrijpen en een grondige analyse uit te voeren om de oorzaak van uw problemen vast te stellen.

Bij PodoPlus begrijpen we ook dat uw drukke agenda beperkte mogelijkheden biedt om een afspraak te plannen. Daarom zijn wij er trots op dat we flexibele openingstijden hebben, inclusief avonduren, zodat we samen met u gemakkelijk een geschikt moment kunt vinden voor een consult. Onze praktijk is ook bereikbaar tijdens deze avonduren, zodat u niet hoeft te wachten om de zorg te krijgen die u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u altijd met ons bellen.

Afspraak maken voor voetklachten Enschede

Afspraak maken voor voetklachten Amersfoort

podotherapie en podotherapeut enschede en amersfoort