FITS

In de praktijk zien we na de zomer een groeiende aantal voetklachten, merendeels veroorzaakt door het dragen van ongeschikte slippers tijdens de zomerperiode. In deze periode lopen we vaak onbewust meer, vooral als we onbekende landen bezoeken. Vaak horen we ook vermoeide voeten en benen tijdens deze periode.

Als Podotherapeut wilden we hiervoor een oplossing vinden. Een slipper ‘geadviseerd en goedgekeurd’ door de Podotherapeut. Door de beste eigenschappen en de expertise van de Podotherapeuten is er de FITS slippers collectie ontstaan.

De slipper worden op maat gemaakt speciaal op uw voeten.
In principe praten we hier over uw persoonlijke steunzool geïntrigeerd in de slipper naar wens.
Uw voeten worden ingescand, op basis van deze gegevens worden de FITS gemaakt. Daarna worden de elementen aan de slippers toegevoegd, afhankelijk van uw voettype. Tevens worden ook uw lengte en breedte meegenomen in het proces. Deze wordt ook opgemeten door uw Podotherapeut. Dat maakt het dat de FITS uniek aansluiten op uw voeten!

De FITS lijn bestaat uit een uitgebreide collectie, daarnaast zorgen de ontwerpers van de FITS ervoor dat de meest actuele mode verwerkt wordt in de collectie. Zo loopt u altijd in slippers met de mode van nu. Elk jaar wordt de collectie vernieuwd, houd de collectie in de gaten! Klik hier voor de catalogus.

Uw Podotherapeut heeft ook altijd een catalogus en voorbeeldslippers in de praktijk met daarbij de stoffen om te voelen. Vraag gerust hiernaar en de Podotherapeut geeft u meer toelichting hierover.

De slippers worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit in Portugal. Daarnaast worden de FITS duurzaam ontwikkeld.

FITS slippers op maat
FITS slippers en sandalen
FITS orthopedische sandalen
FITS orthopedische slippers heren
FITS orthopedische op maat
FITS orthopedische dames sandalen op maat
FITS orthopedische sandalen heren en dames
fit medische sandalen
fit medical sandalen
fit sandalen
fits sandalen bij podoplus
super fijne sandalen van FITS
fits slippers kosten bij podoplus
fits slippers kopen
fits slippers dragen
FITS slippers op maat